Разплитане на аферата КТБ върху спомена за мавзолея

 
 
invitation 1-page-001
Въпреки небезобидните акции за сплашване,  Едвин Сугарев не се отказва от начинанието да представи публично пред обществото последното си разследване „Аферата КТБ” на 4 юни (четвъртък) 2015 г. от 18.00 часа на мястото на бившия мавзолей в центъра на София.
Авторът представи заключенията и изводите от разследването на пресконференция в БТА миналата сряда 27-ми май. Събитието не бе уважено от над 80% от родните ни медии. На следващия ден бе поканен да коментира в предаването на Цветанка Ризова по БТВ.
Същата вечер установява, че в дома му в Рударци е влизано демонстративно.
invitation 3
Вратата не е разбивана, СОТ-ът не се е задействал, нищо не е откраднато с изключение на пълнителя и патроните за законно притежавания от Сугарев пистолет. Същата нощ на път към София след огледа на полицията, колата му е подложена на непрекъснато преследване броня в броня от мощна черна лимузина. Последният инцидент е от вчера (31-ви май), когато след лекция в НБУ той заварва автомобила си със строшен прозорец посред бял ден…
Поканата на Сугарев към българското общество:
„Скъпи приятели на истината и свободата,
“Аферата КТБ” е книгата, която прие между кориците си моето разследване по темата, която тресе България от година насам. Естествено, това не се хареса на персоните, които отговарят на въпроса “Кой”. Смачкаха пресконференцията, на която представих разследването, опитаха се да ме сплашат.
Зная много добре, че не мога да разчитам на българските институции, които са сред виновните за изкуствения фалит на тази банка,
ощетил българите с милиарди; зная, че не мога да надвикам машинарията на лъжата и подмяната. Те могат всичко, но не могат да ви забранят да четете и да мислите – и на това разчитам – разчитам на вашето присъствие на премиерата на тази книга на 4 юни от 18 часа на мястото на бившия мавзолей.
Разчитам това присъствие да бъде протест срещу премълчаването,
разчитам този ден да бъде знак за нашата решимост да наричаме нещата със собствените им имена. Разчитам на вас.
Заповядайте!”

Read Previous

Драконовски глоби за шестте най-големи банки за измама на валутните пазари Форекс

Read Next

Допустима е глоба до 1000 Евро при неуспешен изпит за гражданска интеграция

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Most Popular