Сблъсъкът за България е между Православните ценности и лобистки интереси на НПО-та

О.р. майор Мирослав Писов предвиди още през 2012 г. в свой анлиз, който бе изпратил до правителството.
О.р. майор Мирослав Писов предвиди още през 2012 г. в свой анализ, който бе изпратил до правителството.


Автор: о.р. майор Мирослав Писов
Желанието на сегашната несигурност е вестител на исканата от някои външни и вътрешни сили да се случи „Българска пролет“ като продължение на Арабската пролет.
Но всичко започва в далечната 1985/86 г. когато се залагат сегашните негативни резултати в средата за сигурност с плана „Шатолин“. Представителите на плана „Шатолин“ работят по формулата разбивай всичко което е съградено и провеждай обществени отношения на принципа Крадеца вика дръжте крадеца. Направиха модел на морален измерител на среди, които не носят политическа отговорност към съдбата на България.

Когато владеят алчността и корупцията Бог си отива!
Когато владеят алчността и корупцията Бог си отива!


Анализът ми посочва следната фактическа обстановка и опасности:
1. Локалните конфликти и кризи след 1985 г. на Балканите и Близкия Изток имат дълбоко религиозен характер и са насочени срещу възраждането на ПРАВОСЛАВНИТЕ ХРИСТИЯНСКИ ЦЕННОСТИ И ДОБРОДЕТЕЛИ. В същото време на Запад християнските ценности се замениха от догмата и политиката на НПО-та налагащи техния модел на човешките права.
2. Арабската пролет доведе до възраждане на Идеологията на Ислямския халифат. Инструмента ИДИЛ е началото на новия неофашизъм и разпада на исляма като религия което ще доведе до огромни кръвопролития и бежански вълни.
3. Въоръжените конфликти в Сирия, Ирак и Близкия Изток през ИДИЛ е началото към прекрояване на граници и опити за създаване на нови държави.
4. Най голямата опасност за Балканите и България са тези сили които създават вътрешната дестабилизация в Турция,  която започна с протестите на площада Гизи, преминава през политиката на кюрдите, стигна се до последните терористични актове и реализира намеренията си като ползва полицейски и военни среди да създават паралелни структури на държавата на религиозен принцип основавайки се на идеологията на живеещия в чужбина имам Фетхуллах Гюлен. Бежанският лагер в Одрин е опасност,  както за България,  така и за Турция.
5. Използване името и територията на България от посочените по-горе НПО,  които оказват влияние в европейските институции и атакуват властта и в мюсюлмански републики от бившия Съветски съюз по модела и продължението на Арабската пролет.
6. Атаките срещу Българската православна църква. Като видим кои са средите и организациите всичко става прозрачно, същевременно опасно и свързано с другите посочени опасности. Защото през 2016 г. ще се проведе православния вселенски събор във Инстанбул,  който трябва да вземе съдбовни решения.
7. Всички процеси и събития свързани с опазване на Културно – историческото наследство и златото на България. Защото културно историческите ценности са и ще бъдат основното обезпечение в бъдещия финансов ред. Защото Арабската пролет мина през историческите места на световните исторически ценности, на Картаген, Египет, Вавилон, Сирия, Палмира ………
8. Атаките срещу българските банки. Кризата и референдума в Гърция е предвестник на опити да се дестабилизира българската банкова система. Защото някои външни акули знаят, че българската спестовност е най висока в света и има готов финансов ресурс от 43 млрд. евро депозити. За някои всичко е пари дори и екологията напоследък. И пак по схемата Крадеца вика дръжте крадеца.
9. Бежанският поток Турция – Гърция – Р Македония – Сърбия – Унгария – Австрия – Германия. Този регулиран канал създаде бежански лагери в особено невралгичната територия на македонско сръбската граница около гр. Прешево – Сърбия. Там завърши югославската война със споразуменията между Армията за освобождение на Прешево и Междевец, западните представители и Сърбия. Район населен с мюсюлмани свързани с Косово и близък до Западните покрайнини. Защото политическият проект „Александър Македонски“ може да получи развитие през бежанските потоци…
10. Сегашната атака срещу Главния прокурор и целенасочената дългогодишна кампания срещу съвременната българска полиция минават границата на нормалната критика.
Извод:
Арабската пролет, появата на ИДИЛ и създаването на бежанските потоци са взаимосвързани като интереси.
Това не е официалната държавна политика на великите сили,  защото интересите, които стоят в основата ползват различните си лобита и позиции и поставят различни страни при свършен факт. Според моето скромно мнение става въпрос за дълбок сблъсък заложен в Светото писание. Маските скоро ще паднат и в нашата България.
Сблъсъкът в България ще бъде – Православната Християнска вяра или Модела на човешките права наложен от НПО.
Българският народ е избрал своя път. Ще преминем и сегашната Голгота.
Бог да пази България, правителството и войнството ни. Така се молим като българи.
Слава във висините Богу, на земята мир, между човеците благоволение. Така приемам свободата и правата на човека. През нашия Господ Иисус Христос.

Read Previous

HELP, ала Лао Дзъ!!!

Read Next

Контурите на ФК Барселона не стават за марка на Общността

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Most Popular