Журналистика с ухание на трева

Измина една година, откакто Новата реалност е с новата си визия в готовност при осигуряване на финансиране да се превърне в оперативна медия. Специално благодаря на Ники Александров и на Ирина Иванчева за графичната и функционална еволюция на сайта.

Интересът към публикациите ни е от цял свят и се увеличава ежедневно, но осигуряването на финансиране продължава да е в зоната на обещанията…

С годишнината настъпи и моментът за заплащане на задължителни такси за сървър, домейн и пр. Сумите не са огромни, но са сериозно перо за разходната част на семейния ни бюджет.

Все пак „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде“! Не си бях представял, че за да имате възможност да четете писаниците в Новата реалност ще ми се наложи да се запретна и да окося десетина декара обрасли градини и сокаци.  Невероятно е усещането в летния мор да напираш из пущинака с мощна бензинова косачка в ръце. Шумът и вибрациите й сякаш  те откъсват от света. Уханието е опияняващо – някакъв животворен коктейл от сблъсъка на аромата от окосена трева с потното ти тяло. Ято всевъзможни птици те следва неотлъчно в търсене на свежи лакомства в окосената територия.

И когато си тръгнеш изтощен и имаш сламки дори в гащите, се  чувстваш щастлив!

На нездравите сеирджийски въпроси защо съм се захванал с такъв хъс да кося отговарям: Имам надежда Лили Иванова да ме пусне да раздирам душата й млада…

Read Previous

В подстъпите към задължителната съдебна медиация

Read Next

Внимание с диагнозата остра незатворишкафопатия! 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Most Popular